AUGUERÓ PLANTES, CENTRE DE JARDINERIA

Direcció: C/dels Castanyers s/n
Població: 17111 - Vulpellac
Província: Girona
Telèfon: 872 021 301
E-mail: info@augueroplantes.com
Web: www.augueroplantes.com/
Horari: Horari de primavera-estiu (del 15 de febrer a 31 de setembre): De dilluns a divendres de 8:00 a 19:00. Migdia obert Dissabte de.

Augueró Plantes és un Centre de Jardineria de Girona situat a Vullpellac, a dos quilòmetres de La Bisbal d'Empordà. Allà hi som la Dolors i en Ramon, dos germans que des de molt petits hem viscut la passió per la natura. Una passió que ens ha portat a estudiar i treballar professionalment en el món de la jardineria i en l'àmbit forestal. I és així que, xino-xano i sense adonar-nos-en, portem més de 25 anys d'experiència en el sector. Un dia, davant d'una taula, rememoràvem els vells temps a casa els nostres avis: Ca l'Augueró. Una conversa en la que barrejàvem els somnis infantils i les coses que ens agradaria canviar en les nostres vides professionals. Per nosaltres va ser el punt de partida per posar fil a l'agulla a un projecte. Una iniciativa on poder oferir el que trobàvem a faltar: un tracte proper al client, un bon assessorament, disposar de planta de qualitat i comptar amb un bon equip motivat i professional. Uns objectius que ara prenen forma en Augueró Plantes. Un centre de jardineria que, tant si ets professional com si ets particular, vol ajudar-te a que el teu projecte de jardineria sigui tot un èxit. Tenim idees, coneixem les plantes i les seves necessitats, on trobar les millors varietats de plantes la satisfacció d'un jardí ben implantat. Només ens queda convidar-te a venir a coneixer-nos!


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies